/ Nyheder / Velkommen til vores nye hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside

Let, overskueligt og imødekommende. Sådan skulle EjendomDanmarks nye hjemmeside gerne virke for brugerne – uanset om du er medlem, studerende eller journalist på taljagt

Af

EjendomDanmark har netop lanceret en ny hjemmeside. Foto: BongkarnThanyakij, EjendomDanmark

EjendomDanmark har netop lanceret en ny hjemmeside, der gør det mere overskueligt at finde information, statistik og kurser.

Hjemmesiden er opbygget for at gøre det let og intuitivt at finde lige præcis de oplysninger, som eftersøges – uanset om du er medlem af EjendomDanmark, journalist, studerende eller noget helt fjerde.

Hjemmesiden er samtidig lavet, så den forhåbentlig inspirerer dig til at gå på opdagelse i nyheder, politiske udmeldinger, juridiske vejledninger, analyser og statistik om ejendomsbranchen. Indholdet på hjemmesiden skal gerne afspejle indhold, der sætter kød og blod på vores pay off: Rammer for vækst og liv

EjendomDanmarks nye hjemmeside skal afspejle den åbenhed og konstruktive tilgang vi har til det samfund, vi er en integreret del af. Jeg håber, at både medlemmer og besøgende uanset ærinde vil få en positiv oplevelse med hjemmesiden.

Jannick Nytoft

Adm. direktør, EjendomDanmark

Det nye www.ejd.dk er sammen med nyt navn, et nyt magasin, et nyt visuelt udseende og en ny kommunikations- og PA-afdeling det synlige resultat af en ny strategi for EjendomDanmark. Strategien skal sikre ejendomsbranchen den synlighed og indflydelse, som branchens størrelse og vigtighed tilsiger. 

Forhåbentligt kan du lide, hvad du ser og kan finde, hvad du skal bruge.

God fornøjelse.

Har du input?

Hvad fungerer – hvad gør ikke? Vi vil meget gerne høre en tilbagemelding fra dig, hvis du har ris, ros eller noget midt imellem til vores nye hjemmeside. 

Web-afdelingen

Support & input

Ny visuel identitet

EjendomDanmark har fået en ny visuel identitet. Den kan du se mere om her.