/ Ejendomsadministrator / Find praktikplads

Find praktikplads

Her på siden finder du en oversigt over de ejendomsadministrationer, der har ledige praktikpladser. Åben boksene for at se et praktikopslag for den pågældende virksomhed.

Praktikopslag

Atlantia ejer og udlejer lejemål i Slagelse primært beboelse men også en del erhverv. Alle lejemål ligger tæt på centrum og er af høj standard.

Vi er et lille team på 3 i administrationen samt 5 viceværter, som alle arbejder tæt sammen om at løse de udfordringer hverdagen byder.

Vi er alle engagerede og arbejder målrettet for, at kunne leve op til vores slogan ” Det er godt at bo godt”. Vi vil kunne tilbyde alle vores lejere en bolig, hvor de føler sig godt tilpas, det er trods alt i sit hjem man opholder sig mest.

Kontaktperson

Ejendomsadministrator Ditte Vestergaard
E-mail: dv@atlantia.biz
Tlf.: 40 70 11 21

Adresse

Rugvænget 9 , 4200 Slagelse
Hjemmside: www.atlantia.biz
E-mail: dv@atlantia.biz
Tlf: 40 70 11 21

Antal ansatte

8

Søger studerende til praktik i foråret 2020 og efteråret 2020. 

Bliv en del af et dynamisk ejendomsteam med store muligheder for faglig og personlig udvikling

Boligfonden DTU en større, seriøs dansk virksomhed indenfor boligudlejning. I løbet af de kommende år er der planlagt for drift, administration og udlejning af et større antal lejemål i samarbejde med en række større investorer. Der er derfor brug for at styrke organisationen med en Ejendomsadministrator Praktikant. Hoved arbejdsstedet er placeret i den nordlige del af københavnsområdet.

Det spændende tilbud

Du vil som praktikant indgå i et tæt samarbejde med de øvrige, meget engagerede kolleger i ejendomsteamet, der er karakteriseret ved kollegialt sammenhold og et stort engagement i at levere positivt til teamets arbejdsopgaver.

Ejendomsteamet administrerer ejendomsporteføljen og bistår ved køb, produktudvikling og udlejning m.v. Der er stor variation i opgaverne hvilket giver dig store muligheder for selv at bidrage og være en del af den videre udvikling.

Der er således tale om et udfordrende job i en effektiv professionel organisation, hvor der både er højt til loftet og muligheder for stor indflydelse på egen arbejdssituation. En flad organisation og en behagelig omgangsform kendetegner virksomheden, bakket op af en familievenlig politik med fleksibelt arbejdssted og -tid.

Din baggrund

Du er i gang med et studie som finansøkonom eller finansbachelor og har derfor mulighed for at vælge en af Danmarks mange ejendomsadministrationer som praktikplads. På den måde får du masser af erfaring med at administrere ejendomme og måske endda en ansættelse efter praktikken er fuldført.

Du er samtidig en ildsjæl, der hele tiden selvstændigt følger op på opgaverne med en høj grad af kvalitetsbevidsthed. Du motiveres også ved at have mange bolde i luften samt finder glæde ved en travl hverdag med mange kontakter involveret. Endelig er du struktureret og serviceorienteret.

Du er en habil IT-bruger og har – udover MS Office – måske også kendskab til et ejendomsadministrationssystem, f.eks. EG Boligadministration eller tilsvarende.

Du skal kunne kommunikere både på dansk og på engelsk i tale og skrift.

Mail straks din ansøgning til

CONSULTOR på oe@consultor.dk, mærket ”Ejendomsadministrator Praktikant/14.1902”. Din ansøgning behandles fortroligt og videregives ikke uden forudgående accept.

Måtte der være spørgsmål er du velkommen til at ringe til partner i CONSULTOR Otto Eggers på +45 4013 3281.

CONSULTOR Tuborg Boulevard 12, 3., DK-2900 Hellerup

Telefon +45 70 22 45 05, Fax +45 36 94 40 10

E-mail: oe@consultor.dk

www.consultor.dk

Søger praktikanter til efteråret 2020.

Cobblestone er det hurtigst voksende selskab i branchen, og tilbyder løbende praktikpladser! Vi har oftest 2-3 praktikanter ad gangen, og der kan være mulighed for fastansættelse efter endt praktikforløb.

Vi ønsker ansøgninger fra finansbachelorer, finansøkonomer og finanscontrollere.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde både bredt orienterende praktikforløb, og mere fokuserede forløb inden for bestemte fagområder (for eksempel regnskab) eller bestemte ejendomstyper (udlejningsejendomme, ejerforeninger eller andelsboligforeninger).

Om dig

Vi søger praktikanter med ben i næsen, faglig styrke, god energi og godt humør.

Vi forventer, at du vil have vilje og interesse til at lære dit nye fag, bidrage med idéer og være en god kollega.

Om os

Cobblestone er en ung virksomhed med et dynamisk miljø. Vi har en stor gruppe unge medarbejdere, der er kommet ind i organisationen som praktikanter, og som giver en god støtte under forløbet. Vi har omfattende erfaringer med disse praktikforløb, og praktikanter anvendes i alle dele af virksomheden.

Vi har en humoristisk og engageret omgangsform, og forstår at have det sjovt på arbejdspladsen.

Vi er ambitiøse og vil gøre det godt – særligt på det faglige område og i vores brug af IT.

Ansøgning

Ansøgning sendes via følgende link til vores hjemmeside, www.cobblestone.dk/job

Adresse

Cobblestone A/S

Gammel Køge Landevej 57, 3. sal

2500 Valby

Telefon 70 22 22 15

E-mail kontakt@cobblestone.dk

www.cobblestone.dk

Antal ansatte

+150

Søger Finansøkonom/Bachelor studerende med mulighed for efterfølgende fastansættelse. 

FH Management foretager asset management. Vi har mange års ekspertise med en lang track record.

Vi varetager alle opgaver inden for drift, optimering og udvikling af investeringsejendomme og ejendomsporteføljer. Det er bl.a. optimering af leje, finansiering, driftsomkostninger samt udvikling, renovering og køb/salg. Vi har ikke ejendomsadministration internt, da vi tror på at dette område håndteres bedst af uafhængig ekstern part.

Om os

Vi er et managementfirma, hvor vi køber, driver og udvikler ejendomme og har ejendomme for ca. 2,0 mia. under management. Ejendommene er placeret i København K, Nørrebro, Glostrup og Albertslund. Vi er 5 kolleger, placeret centralt med kontor på Kultorvet.

Hvad laver vi så?

Vores hverdag er meget alsidig, og arbejdet består bl.a. af følgende:

 • Ejendomsudvikling herunder gennemførsel af projekter som nybyggeri af ejerlejligheder, konverteringer, renoveringer og etablering af nye tagboliger
 • udlejning af bolig – og erhvervs lejemål
 • Ejendomsfinansiering
 • Økonomisk rapportering herunder gennemførelse af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger.
 • Vurdering/beregning og transaktioner af investeringsejendomme i København K og brokvartererne.
 • kontakt til forsikringsmægler, ejendomsmægler, ejendomsadministration, bank/realkredit, offentlige myndigheder, arkitekter og ingeniører

Vi outsourcer en masse opgaver, blandt andet selve ejendomsadministrationen til professionel ejendomsadministrator, samt arkitekt- og ingeniørarbejde.

Opgaverne er meget varierende, det kan det ene øjeblik, være forefaldne opgaver som opdatering af værdiansættelser i Excel, og næste øjeblik at forestå projektgennemførelse af større ombygning i samråd med arkitekter/Ingeniører, eller udlejning.

Der er naturligvis mulighed for at skrive afsluttende opgave med udgangspunkt i de arbejdsområder vi beskæftiger os med.

Om dig

Vi søger en frisk kollega der er i gang med Finansøkonom/Bachelor studiet og som søger studiearbejde/praktik med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Hvad forventer vi?

Vi forventer en ny kollega der  

 • har en masse gåpåmod,
 • har interesse og en god forståelse for økonomi,
 • er interesseret i ejendomme,
 • er rutineret i brug af Excel, Word og Power Point,
 • interesserer sig for ejendomsjura,
 • har mod på at påtage sig nye og selvstændige opgaver,
 • er udadvendt og samtidigt proaktiv.

Vi har tidligere haft praktikanter/studerende, som i dag er fastansatte.

 

Kontaktperson

Partner Michael Andersen

E-mail michael@fhmanagement.dk

Adresse

FH Asset Management

Kultorvet Frederiksborggade 1, 4. tv.

1360, København K

Telefon 31 36 84 12

E-mail michael@fhmanagement.dk

Hjemmeside https://fhmanagement.dk/

Antal ansatte

5

 

Søger 1 praktikant til efteråret 2020.

Haugaard·Braad søger én praktikant til vores ejendomsadministration i Aalborg til efteråret 2020.

Arbejdsopgaver

Som praktikant hos Haugaard·Braad får du en spændende og varierende hverdag, hvor du både skal arbejde sammen med dine kollegaer om forskellige arbejdsopgaver, men hvor du også i høj grad selv kommer til at arbejde på egen hånd med selvstændige opgaver.

Dine opgaver består blandt andet af opkrævning af leje og andre betalinger, udsendelse af lejepåkrav, ophævelse af lejemål, behandling af opsigelser, afregninger og udarbejdelse af lejekontrakter med videre, samt naturligvis forefaldende arbejde og almindelige kontoropgaver. Herudover vil der også være mulighed for deltagelse i diverse generalforsamlinger/bestyrelsesmøder. Du vil derfor få et indgående kendskab til administrative forhold i forbindelse med udlejningsejendomme, erhvervsejendomme og diverse foreninger.

Arbejdsmiljøet på kontoret er behageligt og uhøjtideligt og alle medarbejdere er villige til at hjælpe hinanden – også på tværs af fag og kompetenceområder. I løbet af arbejdsdagen er der desuden også rig mulighed for sparring med dine kollegaer.

Som praktikant hos Haugaard·Braad får du således en spændende og udfordrende hverdag, som vil udvikle dine kompetencer inden for praktisk erfaring med ejendomsadministration.

Hvem er vi?

Hos Haugaard·Braad ejendomsadministration har vi stort fokus på, at ejendomsinvestering skal være en god langsigtet forretning.

Alle vores kunder har tilknyttet én fast administrator, således at der opbygges et personligt kendskab til de pågældende kunder og deres ejendomme.

Vi arbejder på grundlag af et princip om at tage ansvar og ejerskab for den enkelte ejendomsdrift, og vi rådgiver som led i administrationen proaktivt vores kunder om mulige optimeringer af driften.

Da der kan være mange både små og store spidsfindigheder i ejendomsadministration, har administrationsafdelingen et tæt samarbejde med Haugaard·Braads specialister i lejeret, herunder både bolig- og erhvervslejeret. Det betyder, at den juridiske vejledning altid er lige i nærheden, såfremt en af vores kunder får brug herfor til eksempelvis inkassosager, boligretssager eller andre juridiske problemstillinger.

Efterspurgte kompetencer

Vi søger en praktikant, der studerer finansbachelor eller finansøkonom, og som har interesse for, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med dine egne sager, men også kunne fungere i et team og samarbejde med dine kollegaer. Derudover er det også vigtigt, at du er service-minded og god til at tale med alle slags mennesker, idet kundekontakt er en vigtig del af de daglige arbejdsopgaver.

Kontaktperson

Administrationschef Martin Preisler Hedegaard

Telefon 98 77 50 41

mh@haugaardbraad.dk

Adresse

HaugaardBraad Advokatpartnerselskab

Skibbrogade 3, 3. sal

9000 Aalborg

Telefon 98 77 50 30

Antal ansatte

22

Søger 1 praktikant til efteråret 2020.

Hos os er der mulighed for at afprøve både økonomiske, administrative og små juridiske opgaver. Vi er en administration, som lægger stor vægt på rådgivningen af vores foreninger, hvorfor arbejdet vil bære meget præg af dette.

Arbejdsopgaver

Da vi er et mindre kontor, er det vigtigt, at kemien er på plads og at du prioriterer et godt samarbejde både med kollegaer og med forretningspartnere. Du er en holdspiller og kender vigtigheden af at løfte i flok.

Det går ofte stærkt i administrationen, så det er vigtigt, at du kan prioritere dine opgaver og overholde deadlines. Du trives med en travl og varieret hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

Som praktikant hos os, vil du få mulighed for at snuse til stort set alle områderne inden for ejendomsadministration, herunder:

– Finansbogføring

– Kreditorstyring samt betalinger

– Forbrugsregnskab

– Indkaldelser til GF

– Korrespondance med beboere, viceværter og andre

– Boligopkrævning

– Overdragelsesaftale

Om os

HHH Administration ApS er en mindre ejendomsadministration primært med fokus på ejer- og andelsboligforeninger. Vi prioriterer den tætte kontakt med kunderne og lægger vægt på høj service og kvalitet i det arbejde, vi leverer. Samtidig vægter vi det sociale og god trivsel på arbejdspladsen højt.

Kontaktperson

Ejendomsadministrator, daglig leder Tanya Brösen

Telefon 50 83 49 06

E-mail tb@admship.dk

Adresse

HHH Administration ApS

Ryvangs Allé 44, 2900 Hellerup

E-mail: hh@admship.dk

Hjemmeside: www.hh-administration.dk

Antal ansatte

5

Søger 4 finansbachelorer til efteråret 2020.

EJENDOMSADMINISTRATION I JEUDAN. STARTEN PÅ DIN KARRIERE 

Er du på jagt efter praktikpladsen, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med alle aspekter af en kundes rejse – og det i en virksomhed med nogle af Københavns mest unikke og klassiske ejendomme? Drømmer du om at finde den rette kombination af frirum til at agere selvstændigt og opbakning, når du er i tvivl? Og kan du desuden sætte hak ved, at du er en af de bedste i din klasse og har et medfødt talent for at yde en god service? Så er du måske en af vores nye praktikanter. 

Til vores Markedsafdeling søger vi 4 praktikanter, som er i gang med at uddanne sig til finansbachelorer med start i august 2019.

VI LOVER AT UDFORDRE DIG 

Som praktikant i Markedsafdelingen bliver du en del af et team på 35 medarbejdere. De følger og servicerer vores kunder fra ’vugge til grav’ – det betyder fra den dag, kunden har sagt ja til at drøfte indretning og lejevilkår for lejemålet, til de er fraflyttet lejemålet og perioden derimellem. Fordelen for dig som praktikant ligger i, at din læringskurve i Jeudan får tilført en ekstra dimension. For til forskel for mange andre i branchen håndterer medarbejderne i vores Markedsafdeling opgaver i forbindelse med indflytning og fraflytning, ønsker og muligheder for kunderne, planlægning af udførelse af større vedligeholdelsesarbejde samt forhandlinger (kontrakter, indflytning- og udflytningssyn og rapporter m.m.). 

I afdelingen får du mulighed for både at arbejde selvstændigt og med opgaver, hvor du supporterer dine kollegaer. Dine opgaver vil både være af praktisk og administrativ karakter, så vi sikrer os, at du får et 360 graders indblik i, hvad det vil sige at arbejde med ejendomsadministration. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

– Administration af lejemål, herunder skriftlig kommunikation med kunder

– Håndtering af underskrevne lejeaftaler, opkrævning af depositum, bestilling af varmeaflæsninger, skilte og nøgler samt opsigelser, flytteafregninger med videre

– Udarbejdelse af udkast til lejeprospekter og lejekontrakter 

– Vedligeholdelse og opdatering af stam- og kontaktdata

– Deltage ved besigtigelser og fremvisning af ledige lejemål 

VI LOVER AT INDDRAGE DIG 

I Jeudan bliver du en del af et større praktikantnetværk, og vi sørger for at klæde dig på med et ambitiøst oplæringsforløb, hvori dine læringsmål er integreret. Det er vigtigt for os, at du i praktikperioden får berøring med alle områder i organisationen, og at du bliver udfordret og udvikler dig gennem selvstændige opgaver. 

DET PASSER OS FINT, HVIS DU ER AMBITIØS 

Det er vi nemlig også. Vi vil gerne gøre dit praktikforløb til en god start på en spændende karriere. Og gerne i Jeudan. Vi er glade for og stolte over at kunne sige, at mange af vores praktikanter har sagt ja til at fortsætte hos os efter praktikperioden. Vi tilbyder, at der minimum er en åben stilling efter praktikperioden. Mon det er dig? Du er noget for os, hvis:

– Du er energisk, dygtig og ambitiøs 

– Du kan arbejde selvstændigt og struktureret men også sammen med andre

– Du er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret

– Du er serviceminded, og tænker hvordan vi i fællesskab kan servicere Jeudans kunder 

– Du kan identificere dig med værdierne: Ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed 

Kørekort er en fordel, men ikke et krav. 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG? 

Så send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via vores hjemmeside. Vi holder løbende samtaler. Vil du vide mere, så kontakt HR-direktør Annemarie Lund Krumhardt eller Camilla Damgaard på telefon 7010 6070. 

 

Søg stillingen

 

OM OS

I Jeudan går vi op i at være til at få fat på og står til rådighed for vores kunder med faglig ekspertise og god service. Vores løfte “Ordentlighed forpligter” og værdigrundlag udstikker tilsammen en kurs, som vi alle navigerer efter i dagligdagen. Arbejdet med værdigrundlaget er en dynamisk proces, hvor der løbende gøres nye tiltag for at sikre, at ordene kan overføres til hver enkelt medarbejders dagligdag. Så vi hele tiden optimerer vores betjening af kunderne.

Jeudans værdigrundlag indeholder tre enkle værdier, der alle tager udgangspunkt i relationen til vores kunder: Ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed.

ADRESSE

Bredgade 30, 1260 København K

www.jeudan.dk

ANTAL ANSATTE

500

 

Søger praktikanter i både Kogens Lyngby og Aarhus i foråret 2020.

Newsec, som er et af Danmarks førende ejendomsadministrationsselskaber, ansætter seks-otte praktikanter per år. Hold dig derfor opdateret under ‘Ledige stillinger’ på nedenstående link.

 

https://www.newsec.dk/om-os/karriere/

Søger praktikant til efteråret 2020.

Om os

PrivatBo forestår administration og udlejning af fast ejendom for den enkelte ejer og beboers bedste.

Vi skiller os først og fremmest ud fra markedets øvrige boligadministrationsselskaber på grund af vores forhold til beboerne.

Det er ikke kun profit, vi efterstræber, men også de gode relationer til samtlige interessenter – beboere som kunder.

Vi arbejder hver dag på at være en synlig administrator, der er tilgængelig for alle.

PrivatBo skal gennem kvalitet søge at sikre kundernes værdier.

 

PrivatBo skal altid være en engageret leverandør af serviceydelser, som sikrer højt niveau og sammenhæng mellem aftalt kvalitet og konkurrencedygtig pris.

PrivatBo skal sikre tilfredse beboere.

PrivatBo skal være en attraktiv og vedkommende arbejdsplads.

PrivatBo skal virke til inspirerende samspil mellem kunder, beboere og medarbejdere.

Vi tror på, at tryghed, stabilitet og erfaring er nøgleordene for et godt fundament. Og at et godt fundament skal suppleres med dynamik, åbenhed og nytænkning.

Det er med afsæt i erfaringerne, at man kan gå nye veje.

Kontaktperson

Boligchef Grit Andersen Naqvi

E-mail: gan@privatbo.dk 

Adresse

Vesterbrogade 149, bygn. 8, 1.,

1620 København V

E-mail: privatbo@privatbo.dk 

Telefon: 33 11 20 80  

Antal ansatte 

25

Søger 2 finansbachelorer til praktik i efteråret 2020. 

Arbejdsopgaver

Som praktikant vil du blive tilknyttet administrationsafdelingen i hele praktikperioden. I perioden vil du blive en integreret del af en administrators dagligdag og være med til at udføre forskellige arbejdsopgaver, herunder:

– Kommunikation med og (juridisk) rådgivning af bestyrelser samt foreningernes beboere

– Forberedelse og deltagelse i generalforsamlinger

– Deltagelse i interne og eksterne møder

– Kommunikation med for eksempel offentlige instanser, leverandører, banker, foreningens leverandører med flere

– Opkrævninger og reguleringer af foreningens beboere

– Udarbejdelse af andelshandler

– Betalinger og budgetopfølgning

– Diverse ad hoc opgaver

Der vil endvidere være mulighed for, at benytte noget af arbejdstiden til opgaveskrivning.

Hvem er vi?

Boligexperten Administration A/S blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer ejer- og andelsboligforeninger. Vi beskæftiger os ikke med andet og har derfor en stor kompetence inden for foreningsadministration. Samtidig opnås en markant medarbejderspecialisering blandt alle centrale fagområder.

Den enkelte forening har en fast administrator og en fast bogholder, som trækker på et bagland af egne eksperter inden for økonomi, jura og byggeteknik. Samarbejdet mellem Boligexperten Administration A/S og den valgte bestyrelse tilrettelægges nøje og bestyrelsen holdes løbende orienteret om tilskudsmuligheder, lovændringer samt foreningens økonomi.

Boligexperten Administration A/S administrerer cirka 400 ejer- og andelsboligforeninger eller mere end 20.000 lejligheder. Der er tale om foreninger af meget forskellig størrelse fra små foreninger med få opgange op til store boligkomplekser med hundredevis af boliger.

Professionel ejendomsadministration er i dag ikke blot et spørgsmål om opkrævninger og bogholderi, men om ejendomsforvaltning i bred forstand. Det vil sige blandt andet professionel rådgivning  vedrørende renoveringer og forbedringer af ejendommen og generel rådgivning  vedrørende den daglige drift af foreningen. Der tilbydes økonomisk/juridisk/teknisk styring  af alle typer af byggeprojekter og renoveringsprojekter. Vi har 50 ansatte fordelt på fire  afdelinger, en administrationsafdeling, en regnskabsafdeling, en juridisk afdeling og en  teknisk afdeling.

Boligexperten Administration A/S benytter sig af markedets mest moderne online  løsninger. WEB Bestyrelser, som giver bestyrelserne online adgang til ejendommens  økonomi, bilag og andre interne data og WEB Beboere, som gør det muligt for den enkelte  beboer at få direkte adgang til mange af ejendommens dokumenter. Her vises regnskaber,  budgetter, referater, vedtægter, forsikringspolice, energimærke, vedligeholdelsesplaner med mere.

Vi har domicil centralt i København på Vesterbrogade 12, hvor vi har kontorer på i alt 2.100 m2.

Kontakt

Er dette noget, der har interesse, kan du sende en ansøgning til Johnny C. Rieck på  johnny@boligexperten.dk eller Morten Gustavsen på morten@boligexperten.dk senest den 1. februar 2020. Vi vil løbende tage ansøgere til samtale, så send gerne ansøgning tidligere.

Søger finansbachelor i praktik i efteråret 2020. 

Administrationsselskab Probus Ejendomme & Investering A/S 

 

Om virksomheden

Pro for professionel – måden vi forholder os til vores opgaver og kunder på.

Bus for business – vi er forretningsorienterede, både i forhold til vores egen forretning og i forhold til vores kunders investeringer.

Probus er det latinske ord for ærlighed, som er værdigrundlaget for vores virksomhed.

Probus er en lokalt forankret fynsk samarbejdspartner, som driver en solid forretning baseret på indsigtsfuld ejendomsinvestering og drift i hele Danmark. 

Virksomhedens mission er at sikre langsigtede investeringer på et ansvarligt og professionelt grundlag til gavn for alle interessenter – med henblik på at fastholde og udbygge varige forretningsrelationer. 

Vores speciale er at udbyde større boligudlejningsejendomme i private placement til private velhavende investorer og efterfølgende forestå administrationen. 

Vi administrerer in house over 900 lejemål i hele landet.

 

Arbejdsopgaver

Som praktikant får du lov til at være med til (næsten) alt, hvad der rører sig i virksomheden. 

Vi arbejder under principperne: Frihed under ansvar, og det skal være rart at være på kontoret. 

Vi er en lille organisation, som har outsourcet alt, hvad der hedder vicevært og håndværkere osv. Vi har et meget tæt samarbejde med vores samarbejdspartnerne, og de har alle samme værdigrundlag som os. 

Det at vi er en lille organisation gør også, at vi er meget afhængige af hinanden, og skal kunne stole på hinanden. Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø og kærer om hinandens ve og vel. Døren ind til vores direktør står altid åben!

Der vil være forståelse for, at praktikanten skriver afsluttende opgave i arbejdstiden.

For den rette person med den rette indstilling vil der være gode muligheder i virksomheden efter endt uddannelse.

 Vi ønsker en praktikant, som er i gang med uddannelse som finansbachelor.

 

Kontaktperson

Administrationschef Annette Lylover Jensen

Telefon: 31 63 38 01

E-mail: alj@probusfyn.dk  

 

Adresse

Hollufgårds Allé 6, 5220 Odense SØ

Telefon: 31 63 38 00

E-mail: info@probusfyn.dk

Hjemmeside: www.probusfyn.dk

Søger finansbachelorer til praktik i Aarhus i efteråret 2020. 

 

CEJ Ejendomsadministration A/S søger finansbachelorer til praktik i Aarhus til efteråret 2020.

Hos CEJ går vi glade på arbejde, samtidigt med at vi leverer ejendomsadministration på højeste faglige niveau til alle typer af ejendomme.

Vi er en virksomhed i udvikling med hovedsæde i København og vores datterselskab i Aarhus. Vi er en virksomhed med engagerede og dedikerede medarbejdere, der lægger vægt på vidensdeling, og som gør meget ud af at dygtiggøre kollegerne, samtidig med vi har det sjovt. Vores engagement smitter, og vi er gode til at holde på såvel medarbejdere som vores kunder.

Vi har haft praktikanter i mere end 10 år, og har et dygtigt team tilknyttet til oplæring af vores praktikanter. En stor del af vores ansatte i dag er tidligere praktikanter.

Har du lyst til at komme fem måneder i praktik i en dynamisk virksomhed, som kan være med til at udvikle dig fagligt og personligt, og give dig indsigt i en ejendomsadministrators arbejde? Et praktikforløb som tager afsæt i din teoretiske uddannelse, og supplerer med praktisk viden inden for administration af ejendomme, og som giver dig en faglig ballast? Så søg en praktikplads hos CEJ!

Dine arbejdsopgaver

Hos CEJ har vi totaladministration, og vi efterstræber at vores praktikanter kommer hele vejen rundt om jobbet som ejendomsadministrator, og får kendskab til både investeringsejendomme, andelsboligforeninger, ejerforeninger og erhvervsejendomme. Som praktikant vil du blandt andet blive involveret i følgende opgaver:

– Kontakt til kunder

– Behandling af fakturaer og bogføring

– Behandling af årsregnskab

– Behandling af forbrugsregnskaber

– Behandling af opkrævninger og opfølgning på betaling

– Udarbejdelser af dokumenter i forbindelse med salg/udlejning

– Opsigelser

– Ejerskifter

– Udarbejdelse af varslinger

– Oplæring i UNIK bolig 4 (det mest benyttede program til ejendomsadministration i DK)

– Deltagelse i interne og eksterne møder, herunder generalforsamlinger

– Udarbejdelse af referater

– Tvister

– Ejendomsjura

Din profil

Du er i gang med finansbacheloruddannelsen og brænder efter at finde ud af, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator.

Du er serviceminded, og kan godt lide at have kontakt med mange mennesker.

Du har gå-på mod og flair for jura og økonomi.

Du kan arbejde selvstændigt og i teams.

Du er opsøgende og proaktiv og god til at bevare overblikket.

Kontakt os

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og CV. Vi holder løbende samtaler, så send os din ansøgning snarest muligt.

 

Du søger via dette link:

Praktikant Aarhus: Klik her

Kontaktperson i Aarhus

Lene Gertsen

E-mail lg@cej.dk

Telefon 87 39 17 91

Børglumvej 13

8240 Risskov 

Antal ansatte

130

Søger finansbachelorer til praktik i efteråret 2020.

Ønsker du at komme i praktik i efteråret 2020, og vil du gerne afprøve, hvad det vil sige at arbejde i en ejendomsadministration, så søg hos Spar Nord Ejendomsadministration.

Dine arbejdsopgaver

Hos Spar Nord Ejendomsadministration efterstræber vi, at vores praktikanter kommer hele vejen rundt om jobbet som ejendomsadministrator. Som praktikant vil du blandt andet stifte kendskab til:

– Kundebetjening

– Bogføring og regnskab

– Udarbejdelse af varmeregnskaber

– Behandling af opkrævninger og opfølgning på betaling

– Deltagelse i bestyrelses- og budgetmøder, samt generalforsamlinger

– Behandling af lejekontrakter og varslinger

– Sagsbehandling af beboerhenvendelser

– Tvister

– Ejendomsjura

Din profil

Du er i gang med en uddannelse som finansbachelor med speciale indenfor ejendomsadministration, og du har lyst til at komme ud og prøve din teoretiske viden af i praksis. Du har en god energi, lyst og indlevelse til at finde de bedste løsninger for vores kunder.

Du er nysgerrig for at finde ud af, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator.

Du skal være dygtig til tal og økonomi, og det er vigtigt, at du kan lide at tale med mange forskellige mennesker, da kundeservice og kontakt er en væsentlig del af vores hverdag. 

Om os

Spar Nord Ejendomsadministration er en virksomhed i digital udvikling, men samtidig formår vi at værne om de personlige relationer. Miljøet og dagligdagen i Spar Nord Ejendomsadministration er uformel med fokus på mennesker, relationer og udvikling.

I Spar Nord Ejendomsadministration lever vi efter vores fire værdier; kompetent, ordentlig, ambitiøs og nærværende, hvilket er de værdier, der gør os til den mest personlige ejendomsadministration i en digital verden.​

Vi er 15 medarbejdere i Spar Nord Ejendomsadministration, og vi administrerer flere end 400 ejendomme fordelt over hele Danmark. Som en af landets største ejendomsadministratorer er det hverdag for os at rådgive og administrere andelsboligforeninger, ejerforening eller udlejningsejendomme.​

Vi har næsten 200 års erfaring med ejendomsadministration, som serviceres fra mere end 50 kontorer fordelt i hele Danmark.

 

Ansøg via dette link sparnord.com/job/finansbachelor 

 

Kontaktperson

Administrationschef Søren Kragh

Telefon 96 16 18 92

E-mail skr@sparnord.dk

Adresse

Spar Nord Ejendomsadministration 

Østre Havnepromenade 26, 9000 Aalborg

Telefon 96 16 18 80

E-mail ejendomme@sparnord.dk

www.ejendomme.sparnord.dk

Antal ansatte

16

Søger finansøkonomer til praktik i efteråret 2020.

Vi er en mindre ejendomsadministration på cirka otte ansatte beliggende i centrum i Roskilde med god kundetilgang. Vi har fokus på administration og drift af ejendomme, og har et tæt samarbejde med vores kunder. Der er et godt sammenhold på kontoret, hvor vi hjælper hinanden efter evne og muligheder.

Du vil blive en del af et mindre team. Der er mulighed for at prøve lidt af hvert, da vi har en størrelse, hvor alle får lov til at varetage meget forskelligartede opgaver. Vi kan tilpasse forløbet til den enkelte og give mulighed for at udføre nogle af de opgaver, som er relevante i forholdet til afsluttende opgaver, når det er muligt.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være kontakt til beboere og vores kunder og efter evne at besvare disses spørgsmål. Der vil blive mulighed for at bogføre, afstemme, sende rykkere og varetage daglige opgaver i en ejendomsadministration.

Vi forventer, at du er ansvarsfuld, interesseret i at lære, og arbejder selvstændigt.

 

Forretningsområde

Administration af ejerforeninger, andelsboligforeninger og udlejningsejendomme.

Om Toft Administration

Det er vores vision at vokse og udvikle firmaet i takt med de muligheder, der opstår inden for vores fag og inden for digitale løsninger.

Kontaktperson

Direktør Helle Aggerholm Lay Toft

Telefon 20 99 81 99

E-mail hal@toftadm.dk

Adresse

Toft Administration ApS

Bredgade 23C, 4000 Roskilde

www.toftadm.dk

Antal ansatte

7

Søger finansbachelorer til praktik i efteråret 2020.

Er du finansbachelor og søger praktikplads hos en ejendomsadministration? Brænder du for tal, jura og kundekontakt? Har du drive og ben i næsen? Hvis du kan svare ja, er du lige den kandidat, vi søger.

Vi tilbyder en praktikperiode, hvor du vil prøve kræfter med og få kendskab til:

– Kundebetjening

– Bogføring og regnskab

– Varmeregnskab

– Budgetter

– Realkreditlån

– Forsikringer

– Bestyrelsens funktion, ansvar og valg

– Indkaldelser til generalforsamlinger

– Deltagelse i generalforsamlinger

– Skrivning af referater

– Varetagelse af sekretariatsfunktion

Samt andre relevante arbejdsopgaver, der vil give dig en grundig indsigt i ejendomsadministration. Når du starter, vil du få udleveret læringsmål og en skemalagt ugeplan for hele dit praktikforløb. Så er du sikker på, at du får mest mulig læring ud af din praktikperiode hos os. Under hele praktikforløbet vil du være tilknyttet en fast kontaktperson.

Om dig

Du er i gang med din uddannelse som finansbachelor og har gode karakterer. Du går op i detaljen uden at miste overblikket. Vi forventer, at du behersker Excel og resten af Office-pakken. Du er udadvendt og ikke bange for at stille dig op foran mange mennesker.

Lidt om os

Hos Vest Administrationen er vi 27 ansatte. Vores direktør hedder Kent Friis Petersen og startede Vest Administrationen i 1990. Vi beskæftiger os med rådgivning og ejendomsadministration af andelsboliger, ejerboliger og gårdlaug. Vi holder til i en ældre herskabsvilla i ambassadekvarteret i Hellerup, har en uformel omgangstone, høj arbejdsmoral og sætter en stor ære i at betjene vores kunder hurtigt og effektivt.

Vest Administrationen er certificeret Great Place to Work, og er nomineret til årets bedste mellemstore virksomhed.

Praktiske informationer

Arbejdsplads:

Vest Administrationen A/S

Gammel Vartov Vej 1, 2900 Hellerup

 

Arbejdstid: 36 timer.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning og dit CV til os inden den 1. april 2020 på tlu@vestadm.com – skriv ”Finansbachelor” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler, når ansøgningerne kommer ind, så skynd dig. Opslaget tages af, når praktikpladsen er besat.

Spørgsmål: Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte: Administrationschef, Timmy Lund på telefon 33 24 61 26.

Praktikforløbet løber fra august og fem måneder frem.

Søger praktikant til efteråret 2020. 

Udlejning af egne (møblerede og umøblerede) lejligheder til beboelse.

I mindre grad køb og salg af fast ejendom samt udlejning af erhvervslokaler.

 

At gøre ovenstående så godt som muligt.

Du bliver den første og kan til en vis grad selv bestemme arbejdsopgaverne.

Som udgangspunkt arbejder du på Bopa plads, Østerbro.

Vi skal opdatere, udbygge og implementere et nyt ejendomsadminstrations-program samt en helt ny hjemmeside.

Der skal laves nye arbejdsgange og strukturer i den forbindelse. Vi skal starte en effektivisering/digitalisering af virksomheden samtidig med at vi skal bibeholde vores gode service til lejerne.

Meget mundtligt og skriftligt kommunikation foregår på engelsk.

Kontaktperson

Direktør Morten Stæhr Johansen

Telefon 27 11 33 84

E-mail mo@stjo.dk

Adresse

Ejendomsselskabet MSJ

Hellerupvej 52C 2900 Hellerup

Telefon 27 11 33 84

E-mail mo@stjo.dk

Antal ansatte

2

Søger finansbachelorer/-økonomer til praktik i efteråret 2020. 

Laros A/S søger praktikanter i efteråret 2020, der ønsker at blive blandt de bedste i branchen. Vi søger hele tiden at optimere kundernes oplevelser gennem ansættelse af kompetente medarbejdere, der ønsker at yde en høj og kompetent service.

 

Dine arbejdsopgaver

Vi uddelegerer ansvar og ansvarsområder til praktikanten, således at du straks får en aktiv rolle og får tilegnet dig viden og kompetencer, der reelt bliver efterspurgt.

Som praktikant vil du indgå i virksomhedens dagligdag med opgaver, der er tilpasset dit vidensniveau. Du bidrager med det samme i sagsbehandlingen og får oplæring i de væsentlige systemer og processer. Du vil derfor stå stærkt i dine efterfølgende muligheder for at drage nytte af praktikforløbet ved kommende ansættelser som trainee hos os eller vores kollegaer i branchen. Vores praktikforløb udmunder sig typisk i en ansættelse som trainee efterfølgende.

Om os

Vi er et stærkt team, både hvad angår faglig og praktisk viden og erfaring. Der for har vi et solidt grundlag for at kunne definere de værdier og strategier, der skal til for at opnå de fælles målsætninger, vi har udarbejdet for såvel Laros som for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på, at vi når vores målsætninger bedst, når de er afstemt med vores omverden. Vi er p.t. blandt de hurtigst voksende virksomheder i branchen, og beskæftiger i øjeblikket ca. 17 medarbejdere i Aarhus.

Således er virksomheden repræsenteret flere steder som lægdommer i boligretten og med bestyrelsesarbejde i grundejerbevægelsen og Ejendomsforeningen Danmark.

Kontaktperson 

Ejendomsadministrator Anders Korntoft

Benyt: ak@laros.dk 

Telefon 87 30 97 40

 

Adresse

Laros A/S

Randersvej 204, 8200 Aarhus N

www.laros.dk

Antal ansatte

20

Søger finansøkonom-praktikant til efteråret 2020.

C.W. Obel Ejendomme / Bolig forvalter egne ejendomme for ca. 9 mia. i Storkøbenhavn og Aalborg. Vi fortsætter med at vokse gennem bl.a. byggeri af nye boligejendomme i Storkøbenhavn og Aalborg. Vi administrerer og drifter selv vores ejendomme.

Om os

Vores målsætning er at være tæt på vores ejendomme og lejere, da vi føler, at vi på den måde kan yde den bedste service. Vi har derfor egne administratorer og driftsledere samt viceværter med daglig gang på ejendommene.

Som finansøkonom-praktikant vil du administrere nyere boligejendomme udbudt til markedsleje. Dine arbejdsopgaver til bl.a. bestå i:

Kundeservice via telefon og mail.

Udarbejdelse af lejekontrakter

Huslejeopkrævninger

Udarbejdelse af flytteafregninger

Behandling af opsigelser

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med god atmosfære i en virksomhed med central beliggenhed i København K.

Du vil arbejde tæt med en erfaren mentor og blive tildelt ansvar og egne arbejdsopgaver i takt med, at du udvikler dig.

Om dig

Dit væsen er vigtigt. Du skal være serviceminded og en glad kollega. Du er selvigangsættende og samvittighedsfuld.

Vi søger en praktikant fra efteråret 2020, men med mulighed for at være studentermedhjælper fra primo 2020.

Kontaktperson

Boligchef Mette Dahl Haarup 

Telefon 33 33 92 92 / 61 55 62 66  

Adresse

C.W. Obel Bolig

Vestergade 2C,

1456 København K

Telefon 33 33 92 92

E-mail job@cwobel.dk

www.cwobel-ejendomme.dk

Antal ansatte

37

Søger 1 finansbachelor til praktik i efteråret 2020.

Hos Vopa Ejendomsadministration arbejder vi sammen på kryds og tværs, hvilket sikrer, at du får mulighed for berøring med alle aspekter inden for ejendomsadministration. På den måde får du hurtigere indsigt i de forskellige grene inden for faget for derefter nemmere at kunne specialisere og dygtiggøre dig. Du vil i høj grad få mulighed for at være med til at forme dit eget forløb og arbejdsopgaver.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det sociale højt.

Dine arbejdsopgaver

Som praktikant vil du blandt andet arbejde med:

– Bogføring, afslutning og årsrapporter

– Salg af andels- og ejerboliger

– Kundeservice/-pleje via mail og telefon

– Deltagelse i bestyrelses- og budgetmøder, samt generalforsamlinger

– Generel administration

Der vil være mulighed for at finde og forme egne opgaver efter interesse.

Din profil

Du er i gang med finansbacheloruddannelsen, og kan sætte flueben ved følgende:

– Bogføring

– Have forståelse/erfaring med kundeservice

– Være serviceorienteret

– Gå-på-mod

– Fleksibel

Hvem er vi

Vopa Ejendomsadministration er en mindre administrationsvirksomhed. Virksomhedens størrelse gør at alle medarbejdere sidder i samme lokale, hvilket sikre en god vidensdeling og et dynamisk arbejdsmiljø. Vi vægter arbejdsmiljøet og den positive omgangstone højt sammen med at yde den bedst mulige service til vores kunder.

Kontaktperson

Personaleansvarlig Bjarne Gram

E-mail bg@vopa.dk

Telefon 93 95 64 04

Adresse

Vesterbrogade 124B, 1620 København V

www.vopa.dk

Telefon 81 11 11 12

E-mail kontakt@vopa.dk

Antal ansatte

9

Kurser på EA-uddannelsen

Kom ind i en spændende branche

Anne Marie Oksen, adm. direktør for CEJ, fortæller om behovet for nye ejendomsadministratorer