/ Statistik / Specialstatistik

Specialstatistik

Vil du gerne styrke dit kendskab til tomgang eller lejeniveau i et specifikt område? Så er EjendomDanmarks specialstatistikker relevante for dig.

Følg med i markedet i de områder, der er relevante for dig – og styrk din virksomhed.

EjendomDanmark har opbygget en unik database – markedsdatabasen – med oplysninger på lejemålsniveau for erhvervs- og boligudlejning. Er man indberetter til statistikken, får man adgang til en overordnet benchmarksstatistik, der gør det muligt at sammenlige niveauet og udviklingen på tomgang i et relevant område. 

Men har du brug for mere specifik data, kan EjendomDanmark også hjælpe – ved at udarbejde en specialstatistik.

Den omfattende database gør det muligt for EjendomDanmark at udarbejde specialstatistik for øvrige relevante nøgletal. Det kan fx være gennemsnitlig aktuel leje, for det område og med den type lejemål, som er relevant for din virksomhed.

Data helt ned på gadeniveau

I mange områder af landet kan specialstatistik udarbejdes på kommune- eller endda gadeniveau.

Forudsætningen er, at al statistikken er repræsentativ og ikke identificérbar i forhold til de aktører, der indgår i de forskellige nøgletal. Derudover er specialstatistik kun til intern anvendelse og må ikke offentliggøres eller på anden vis deles med andre.

Kontakt os for priser og information

Nedenstående medarbejdere svarer gerne på, hvordan EjendomDanmark kan hjælpe dig med at få endnu bedre indsigt i relevante markeder.

Morten Marott Larsen

Underdirektør

Cand.polit., ph.d.

Mikkel Alsø

Seniorøkonom

Cand.polit.

Sinan Koca

Projektkonsulent

Cand.oecon.

Kristian Engelund-Mikkelsen

Økonomisk konsulent

Cand.polit.